Dekoratif Pergola

Dekoratif Pergola

Pergola genellikle dış alanlarda kullanılan direkler ve sütunların bir araya gelmesiyle üstü kapalı ya da dilimli farklı şekillerde üretilmektedir.

Dekoratif pergola ise biraz gösterişli olarak üretilen bahçelerde yürüyüş alanlarında ışıklandırma ve dekorasyon amaçlarıyla kullanılan bir üründür.

Dekoratif pergola bazen teraslarda ya da balkonlarda da tercih edilebilir. Gündüzleri güneşten korunmak amacıyla üstü örtülebilen balkonlar ve teraslar rahat bir oturma alanı haline gelebilir. Böylece en güzel dekorasyon eşyalarını en kullanışlı ürünler haline dönüştürmek mümkün olacaktır.

Dekoratif Pergola Nedir

Dekoratif pergola, bir alan içinde hem işlevsel hem de göze hitap eden çeşitli görsel tasarım eşyalarıdır. Görünüş itibariyle çardağı andırırlar. Ancak malzemeleri ve kullanış özellikleri açısından çardaklardan ayrılmaktadır. Çünkü pergolalar sadece oturma alanlarında kullanılmamaktadır.

Işıklı yürüme yolları pergola kullanım alanları arasında yer almaktadır. Ayrıca düğün salonlarında hem dekoratif hem de ışıklandırmayı daha görsel hale getirmek amacıyla pergola kullanılabilmektedir. Böylece özellikle işletmeler, açılır kapanır özellikli pergolalar sayesinde müşteri isteklerine de uygun alanları çok kolay tasarlayabilmektedir.

Dekoratif Pergola Nerede Kullanılır

Pergola kullanım alanlarından yazımız içinde biraz bahsettik. Ancak tekrar düzenli ve liste halinde dekoratif pergola için kullanım alanlarını şu şekilde verebiliriz:

  • Düğün salonlarının açık alanları
  • Bahçeler,
  • Teraslar
  • Balkonlar,
  • Çeşitli fuar alanları,
  • Eğlence merkezleri,
  • Kafeler pergola kullanımı söz konusu olan alanlar içinde yer almalarıyla bilinmektedir.
Call Now ButtonBalıkesir Pergole- Tıkla Ara.!